Munkajogászt keres?

Munkajogi tanácsadás munkavállalóknak és munkáltatóknak

Nap mint nap előállhat olyan helyzet a munkahelyünkön, amikor jól jöhet a munkajogi iránymutatás, egy jó tanács. Zaklatják vagy ellehetetlenítik a munkahelyén? A munkáltató nem megfelelően értékelte a teljesítményét és emiatt nem fizet prémiumot? Megszakítaná a gyermek gondozása céljából igénybe vett fizetés nélküli szabadságát és visszatérne aktív állományba, de a munkáltatója nem akarja visszavenni?

Új munkakört ajánlottak fel, de nem tudja, hogy elutasíthatja-e az ajánlatot? Felmondást közölt a munkáltató és nem ért egyet az indokolásával? Ilyen és ehhez hasonló munkahelyi konfliktusok miatt érdemes munkajogászhoz, munkajogi ügyvédhez fordulni és segítséget kérni.  

Munkáltatói oldalon is felmerül számos munkajogi kérdés. Hogyan indokoljak megfelelően egy felmondást vagy azonnali hatályú felmondást? A próbaidő alatt milyen formában és meddig közölhetem az azonnali hatályú felmondást? Milyen határidőkre kell figyelni és milyen kockázatai vannak egy felmondásnak? Meddig terjed az utasítási és ellenőrzési jogom? Amennyiben ilyen és ehhez hasonló munkajogi kérdései vannak, érdemes munkajogászhoz fordulni Időszerű lehet egy teljes körű munkajogi átvilágítás?

Munkavállalóknak és munkáltatóknak egyaránt adunk munkajogi tanácsot, valamint a felek közötti peren kívüli vagy peres viták során nyújtanak teljes körű támogatást és segítséget.

Ügyvédi irodánk Budapest I. kerületében, a Várfok utca 14. szám alatt található. Amennyiben Önnek is munkajogi kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Bővebb információt rólunk a honlapunkon kaphat.

Goda Ügyvédi Iroda