Munkajogászt keres? Munkajogi tanácsadás munkavállalóknak és munkáltatóknak

Munkavállalóként nap mint nap belekerülhetünk a munkahelyünkön olyan helyzetbe, amikor érdemes egy munkajogásztól, munkajogi ügyvédtől tanácsot kérni. Zaklatják vagy ellehetetlenítik a munkahelyén? A munkáltató nem megfelelően értékelte a teljesítményét és emiatt elmaradt a prémium kifizetése? Megszakítaná a gyermek gondozása céljából igénybe vett fizetés nélküli szabadságát és visszatérne aktív állományba, de a munkáltatója nem akarja visszavenni? A munkáltatója új munkakört ajánl fel, de nem tudja, hogy elutasíthatja-e az ajánlatot? Kapott egy munkáltatói felmondást és nem ért egyet az indokolásával? Ilyen és ehhez hasonló munkajogi konfliktusok miatt érdemes megfontolni, hogy jogos érdekeink védelme és érvényesítése érdekében képviseltessük magunkat a munkáltatóval szemben.

Munkáltatói oldalon is felmerül számos munkajogi kérdés. Például  hogyan indokoljak megfelelően egy felmondást vagy azonnali hatályú felmondást? A munkaviszony megszüntetése kapcsán kell-e határidőre figyelni? Milyen kockázatai vannak egy felmondásnak? Meddig terjed az utasítási és ellenőrzési jogom? Időszerű lehet egy teljes körű munkajogi átvilágítás?

Munkajogászaink a munkavállalók és munkáltatók számára is nyitott munkajogi kérdések megválaszolásában, valamint a felek közötti peren kívüli vagy peres viták során nyújtanak teljes körű támogatást és segítséget.

Ügyvédi irodánk Budapest I. kerületében, a Várfok utca 14. szám alatt található. Amennyiben Önnek is munkajogi kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Bővebb információt rólunk a honlapunkon kaphat.

Goda Ügyvédi Iroda